Kestävä tuotteiden ja ratkaisuiden suunnittelu

Industrien nachhaltig LAPP

Aurinko- ja tuulienergia auttavat ratkaisemaan ilmastonmuutokseen liittyviä haasteita. LAPP on viime vuosina noussut tällä alueella johtavaan asemaan kehittämällä innovatiivisia ratkaisuja nopean kehityksen aiheuttamiin haasteisiin.

Aurinkokennojärjestelmien käyttö on jo vuosien ajan ollut tärkeä uusiutuvan energian tukipylväs. Aurinkosähkö on merkittävä ja luotettava osa energiantuotannon mullistusta, sillä se vastaa onnistuneesti ilmastonmuutoksen asettamiin haasteisiin. Koska nykyaikaiset aurinkokennojärjestelmät ovat paljon tehokkaampia kuin vielä muutama vuosi sitten, muun muassa järjestelmän korkea jännite vaatii paljon kaapeleilta ja komponenteilta. Tähän haasteeseen LAPP vastaa tuotteillaan. Kehitämme jatkuvasti myös omia aurinkosähköratkaisuja (EN), jotka ovat entistä kestävämpiä ja luotettavampia sekä erittäin joustavia.

Tuulivoimaan (EN) perustuvalle sähköntuotannolle suunnatut liitosratkaisut vahvistavat osaltaan kestävän kehityksen toimialoja palvelevaa tuotevalikoimaamme. Nopeimmin kasvava uusiutuvan energian markkina vaikuttaa ympäristöön merkittävästi. Eri puolilla maailmaa sijaitsevien toimipaikkojen ilmasto-olot ja tekniset ominaisuudet asettavat erittäin monimutkaisia vaatimuksia myös kaapeleille, tiivisteille ja liittimille. LAPP-yhtiön tuotekehitys ja tuotanto nojaavat yli puolen vuosisadan aikana kertyneeseen kattavaan kokemukseen.

LAPP tuo positiivisesti kehittyville sähköisen liikkumisen markkinoille innovatiivisia ratkaisuja ja tarjoaa infra-alan toimijoille, latausasemien valmistajille ja autonvalmistajille helppokäyttöisiä latauskaapeleita, joita voidaan käyttää niin julkisilla latausasemilla kuin kotona tai työpaikoilla. Haluamme tuoda sähköisen liikkuvuuden kaikkien ulottuville. Sähköauton lataamisen ei pitäisi koskaan olla liian hankalaa.

Sitoumuksemme toimialan osalta:

  • Kehitämme erityisesti aurinko- ja tuulisähkösektoreille suunnattuja tuotteita ja panostamme vahvasti raidekuljetuksiin varsinkin Aasian ja Tyynenmeren alueella.
  • Sähköiseen liikkuvuuteen ja innovatiivisiin latauskonsepteihin erikoistunut liiketoimintayksikkö edistää sähköautojen käyttöä päivittäisissä toiminnoissa.
  • Tuemme Industrial Communication -liiketoiminta-yksikköä automaatioteknologian (älykäs tehdas, Industry 4.0, teollinen Internet) digitalisoinnin edistämisessä eri puolilla maailmaa. Mitä enemmän tietoa on saatavilla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sitä enemmän hyötyjä ja kestäviä tuotekonsepteja syntyy. Näin autamme asiakkaitamme toimimaan tehokkaammin ja säästämään resursseja.

Esimerkki: LAPP ja liikkuvuus – liikkuvuuden tulevaisuus on sähköinen

LAPP Mobility GmbH aloitti toimintansa LAPP-konsernin start-up-yrityksenä. Yhtiö on erikoistunut sähköautojen latausjärjestelmien kehitykseen, valmistukseen ja myyntiin, ja se tarjoaa helppokäyttöisiä latauskaapeleita (EN) infra-alan toimijoille, latausasemien valmistajille ja autonvalmistajille sekä yksityisille sähköauton omistajille.