Uusi EPIC® SENSORS W-5802 -vastuslämpötila-anturi vaativiin olosuhteisiin

resistance-temperature-sensor

Lapp Automaatio on lämpötilamittauksen johtava asiantuntija Suomessa. Monella teollisuuden alalla ja eri prosessivaiheissa on tärkeää tietää tarkat lämpötilat. Lapp Automaation tuotevalikoima täydentyi nyt uudella lämpötila-anturilla.

Laite- ja koneenvalmistajat hyödyntävät Lapp Automaation antureita laajasti esimerkiksi sellu- ja paperitehtaissa, sähkömoottoreissa, autoklaaveissa sekä voimalaitoksissa ympäri maailman.

Lapp Automaation uusi, lähettimellä varustettu ja kompakti EPIC® SENSORS W-5802 -vastuslämpötila-anturi soveltuu ominaisuuksiltaan käytettäväksi ahtaissa ja vaativissa olosuhteissa. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat esimerkiksi liikkuvat koneet, pienet sähkömoottorit, ja pienoisvoimalaitokset eli käytännössä kaikki ahtaat asennuspaikat, joissa ei ole tilaa isolle anturin kytkentäpäälle.

”EPIC® SENSORS W-5802 -lämpötila-anturi on markkinoiden lujatekoisin tällaiseen tarkoitukseen soveltuva anturi. Taipuisan anturirungon ansiosta anturin voi taivuttaa esimerkiksi koneen kylkeä vasten, jolloin se soveltuu erinomaisesti asennettavaksi liikkuviin koneisiin. Anturi on paitsi taivuteltava myös kestävä. Vastaavaa lämpötila-anturia ei löydy markkinoilta”, Lapp Automaation tuoteryhmäpäällikkö Markus Saarela sanoo.

EPIC® SENSORS W-5802 -lämpötila-anturin taivutettavat anturit ovat kolmen ja kuuden millimetrin paksuiset. Tuote on valmistettu ulkoisilta osiltaan kokonaan haponkestävästä teräksestä. Anturiin integroitu 4-20 mA lähetin varmistaa mittaussignaalin luotettavan välittymisen. 

Tarkkaa lämpötilanmittausta jo 30 vuoden kokemuksella

Lapp Automaation EPIC® SENSORS lämpötila-anturit valmistetaan Suomessa Hyvinkäällä. Vuosittain asiakkaille toimitetaan noin 50 000 lämpötila-anturia. Tuotevalikoimasta löytyy vakiotuotteita, minkä lisäksi asiakkaille räätälöidään tarpeen mukaan omat tuotteet. 

Pääosin käsityönä valmistetut anturit testataan aina tuotantovaiheessa, minkä ansiosta tuotteille pystytään takaamaan ensiluokkainen käyttövarmuus. Kaikille EPIC® SENSORS-tuotteille myönnetään viiden vuoden takuu.

Uusien EPIC® SENSORS W-5802 -antureiden toimittaminen asiakkaille aloitettiin maaliskuussa 2023.

Lue tarkemmat tuotespeksit täältä!

Lisätietoja

Tuoteryhmäpällikkö Markus Saarela, p. 020 764 6736, markus.saarela(a)lapp.com