Alive by LAPP - We keep your industry alive

Header

Laitamme teollisuuteen eloa - se on tarkoituksemme. Vuodesta 1957 lähtien, kun Oskar Lapp keksi ensimmäisen teollisesti valmistetun ÖLFLEX®-ohjauskaapelin, LAPP on toimittanut räätälöityjä ja yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Tavoitteemme: saada paras irti asiakkaiden teollisuudenalasta heidän hyödykseen.

Mitä tarvitaan pitääksemme teollisuuden elinvoimaisena?

Tuotteemme ovat teollisuuden elinehtoina jakaen energiaa ja signaaleja sinne, missä niitä tarvitaan. Asiantuntijapohjaiset ja tehokkaat teollisuusratkaisumme muodostavat tuotannon saumattoman selkärangan. Takaamme luotettavat yhteydet jokaiselle projektille, yritykselle ja teollisuudenalalle. 

Liikkuvista sovelluksista uuteen innovatiiviseen tasavirtateknologiaan, tai ennakoivaan kunnossapitoon: LAPP luo kokonaisvaltaisia ratkaisuja - suunnittelusta logistiikkaan ja kaikkea siltä väliltä. 

Energian, datan ja signaalien liittämiseen tarkoitetut kaaepliratkaisumme ovat kaikkien teollisuudenalojen standardeja. Ne on kehitetty asiantuntijoiden toimesta asiantuntijoille. Tarjoamme sinulle räätälöityjä liitäntäjärjestelmiä jokaiseen projektiin, oli se sitten kuinka vaativa tahansa. Laaja valikoima laadukkaita komponentteja on saatavilla milloin tahansa ja mille tahansa markkinoille: Yhdistämme osaamisen ja teknologian sitoutumiseen aina asiakkaidemme hyväksi.

We bring your industry to live - alive by LAPP.

Haluaisitko herättää teollisuutesi eloon?

Tutustu asiantuntijuuteemme mm. näillä teollisuuden aloilla

Opi lisää teollisuudenaloista, jotka ovat elinvoimaisia LAPPin ansiosta.