LAPP Group

Matthias Lapp ja Katharina Lapp

Matthias Lapp ja Katharina Lapp

EPIC® SENSORS lämpötila-antureita valmistava Lapp Automaatio on osa perheomisteista LAPP-konsernia, joka on globaalisti tunnettu asiantuntijuudestaan ja laadukkaista kaapeli- ja liitäntäratkaisuistaan.

Yrityksen perusti Oskar Lapp vuonna 1959 ensimmäisenä tuotteenaan ÖLFLEX® – maailman ensimmäinen teollisesti tuotettu kaapeli. LAPP on ollut perheyritys perustamisestaan lähtien.

Saksan Stuttgartissa päämajaansa pitävä LAPP on johtava integroitujen ratkaisujen ja brändituotteiden tarjoaja kaapeli- ja liitosteknologian alalla. Yrityksen tuotevalikoima koostuu tulevaisuuden älykkäiden tehtaiden tarvitsemista perus- ja erittäin taipuisista kaapeleista, teollisuusliittimistä, kaapeleiden läpivientijärjestelmistä, mukautetuista järjestelmäratkaisuista, automaatiotekniikasta, robotiikkaratkaisuista ja näiden lisävarusteista. LAPP-yhtiön päämarkkina-alueet ovat teollisuuden koneet ja tehdassuunnittelu. Muita tärkeitä markkina-alueita ovat elintarviketeollisuus sekä energia- ja ajoneuvoteollisuus.

LAPP konsernin vahvistettu liikevaihto oli viime tilikaudella 1,94 miljardia euroa. Kokonaisuudessaan tuotevalikoimassa on yli 40 000 tuotetta, jotka valmistetaan pääasiassa yhtiön omissa tuotantolaitoksissa. LAPP-yhtiössä on noin 5 500 työntekijää ympäri maailmaa, 19 tuotantopaikassa ja 41 myyntiyhtiössä. Yhtiö tekee yhteistyötä myös noin 100 ulkomaisen edustajan kanssa.