Yritys

LAPP-epic-sensors

EPIC® SENSORS - Made by Lapp Automaatio.

We love EPIC® SENSORS!

We love EPIC® SENSORS!

Lapp Automaatio tarjoaa tarkkaa lämpötilan mittausta vaativissa olosuhteissa jo 30 vuoden kokemuksella. Laajan vakiotuotevalikoiman lisäksi teemme yksilöityjä asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelumme periaatteita ovat toimitusten nopeus ja laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle.

EPIC® SENSORS lämpötila-anturit valmistetaan tinkimättömällä ammattitaidolla prosessiteollisuuden ja koneenrakennuksen käyttöön. Olemme lämpötila-anturivalmistuksen uranuurtaja jo 30 vuoden kokemuksella. Me käytimme ensimmäisenä Suomessa laserhitsausta anturivalmistusprosessissa ja toimme ATEX-hyväksytyt lämpötila-anturit markkinoille jo vuonna 2002.

Pitkä kokemuksemme alalta varmistaa tasaisen laadun ja hyvän palvelun asiakkaillemme. Oma tuotanto takaa lyhyet toimitusajat myös sovelluskohtaisille erikoisantureille; esimerkiksi räjähdysvaarallisen tilan ATEX- ja IECEx-hyväksytyt anturit kuuluvat valmistusohjelmaamme. Kaikki vaativat tarkkuushitsaukset tehdään laserhitsauslaitteilla tuotantotiloissamme Hyvinkäällä. Joustavuudessa, varmuudessa ja laadussa haastamme kenet tahansa, missä päin maailmaa tahansa.