Miksi SKS Sensors on nykyään EPIC® SENSORS?

faq-fi

Uusi nimi - sama lämpötila-anturi

Muistat lämpötila-anturimme ehkä vieläkin nimellä SKS Sensors, mutta brändi on nykyään EPIC® SENSORS.

Nimenmuutos johtuu siitä, että keväällä 2018 Lapp Automaatiosta (aikaisemmin SKS Automaatio) tuli osa LAPP-konsernia, jolloin meillä oli velvollisuus uudistaa myös tuotevalikoimamme vastaamaan LAPP-brändiä.

LAPPilla on monta vahvaa tuotemerkkiä ja näemme tässä muutoksessa upean mahdollisuuden lisätä anturituotteet osaksi maailmanlaajuista tuotevalikoimaamme. EPIC® on vahva tuotemerkki LAPPilla, joka on tähän asti keskittynyt teollisuusliittimien valikoimaan. Tuoteryhmiä yhdistää se, että molemmat toimivat haastavissa ja ankarissa ympäristöissä ja tuotteiden luotettavuus käyttökohteissa on kriittinen osa asiakkaidemme menestystä. Haluamme tarjota asiakkaillemme 41:ssä maassa toimivat myyntiyhtiömme palvelemaan tarpeitasi entistä paremmin globaalisti nyt ja tulevaisuudessa. 

Tuotteet ja korkealaatuinen tuotanto sekä ihmiset apunasi tuotteiden valinnassa, tai mahdollisissa haasteissa ovat edelleen samat. Vain nimi on uusi. Se varmistaa, että LAPP on sitoutunut jatkamaan investointejaan kehitykseen ja tekniseen tukeen lämpötila-antureidemme tuotannossa. 

Tervetuloa EPIC® SENSORS maailmaan! Me olemme standardi lämpötila-antureille ankarissa ympäristöissä! 

***************************************************************************************************************

Lehdistötiedote 20.12.2017 Omistajamuutos - osa konserniyhtiöistä siirtyy uuden omistajan haltuun

SKS-konserni on allekirjoittanut sopimuksen yrityskaupasta saksalaisen LAPP-konsernin kanssa SKS-konserniyhtiöitä koskevasta yrityskaupasta.

SKS-konsernin hallitus vahvisti yrityskaupat 18.12.2017. Kilpailuviranomaiset arvioivat vielä sopimuksen, ja mikäli viranomaiset antavat myönteisen päätöksen asiassa, kauppa astuu voimaan sen jälkeen, arviolta tammi–helmikuun vaihteessa vuonna 2018.

Yrityskaupan toteutuessa LAPP-konsernin omistukseen siirtyvät SKS Automaatio Oy, SKS Connecto Oy ja SKS Connecto Polska Sp. z.o.o.

epic-sensors-header-fi

Yhteensopivat tuotteet