Suunnittelupalvelu

engineering-2-web

Voimme auttaa sinua suunnittelemalla, valmistamalla ja dokumentoimalla lämpötila-antureita. Olipa kyseessä yksi anturi tai täydellinen mittauskokonaisuus, osaamisemme ja käytännön kokemuksemme ovat käytettävissänne.

Voimalaitossovellukset
Meillä on erityistä kokemusta lämpötilanmittaussovellusten suunnittelusta voimalaitoksille ja niiden kattiloille. Olemme toteuttaneet useita erilaisia mittaussovelluksia sooda-, leijupeti- ja arinakattiloille sekä jätteenpolttolaitoksiin.

Metallin käsittelyn sovellukset
Asiantuntemuksemme kattaa myös lämpötilanmittaukset erittäin vaativissa olosuhteissa ja metallinkäsittelyn eri vaiheissa. Olemme toteuttaneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa mittauksia, joissa on käytetty keramiikkaa sekä erilaisia suojataskujen pinnoitteita.

Kemianteollisuuden sovellukset
Erikoisuutemme on erittäin korroosionkestävät lämpötilan mittaukset kemianteollisuuden vaativiin olosuhteisiin. Meillä on vuosikymmenien kokemus monipistemittauksista erityyppisissä säiliöissä ja altaissa.
Olemme suunnitelleet myös erityisiä tuotteita, jotka soveltuvat saattolämmitysten lämpötilanmittaamiseen. Saattolämmitysanturimme on hyväksyttyjä MI-lämmityksen korkeisiin lämpötiloihin sekä äjähdysvaarallisiin tiloihin.

Koneenrakennuksen sovellukset
Asiakaskohtaiset, räätälöidyt lämpötila-anturit tehdään asiakkaiden erittelyiden mukaan ja ovat esimerkki osaamisestamme parhaimmillaan.

Erikoissovellukset
Valmistamme ATEX- ja IECEx-sertifioituja lämpötila-antureita räjähdysvaarallisiin tiloihin. Katso tarkemmin Teollisuuden alat -osiosta kohta Räjähdysvaaralliset tilat.
Muissa erikoissovelluksissa, kuten meritekniset, SIL-luokitellut, ydinenergiasovellukset jne., teemme yhteistyötä johtavien toimittajien kanssa. Toimittajavalinnat tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa.


Yhteensopivat tuotteet