YMPÄRISTÖTIETOISET TOIMITUKSET ASIAKKAILLE KAIKKIALLA MAAILMASSA

Kunden beliefern nachhaltig LAPP

LAPP-konsernilla on tiivis logistiikkakeskusten verkosto ja päteviä myynnin asiantuntijoita tavoitettavissa kaikkialla maailmassa. Koordinoimme jatkuvasti tuotteiden valmistusta eri puolilla maailmaa sijaitsevissa tuotantolaitoksissa sekä niiden varastointia eri logistiikkakeskuksissa sen mukaan, miten ne soveltuvat maailmanlaajuiseen tai paikalliseen tuotevalikoimaan, sekä huomioimalla alueellisen lainsäädännön. Näin voimme varmistaa lyhyemmät kuljetusmatkat ja tehokkaat kuljetusprosessit edistyneiden digitaalisten logistiikkaratkaisujen avulla. Esimerkiksi pakkaukset ovat kuitenkin olennaisen tärkeitä tuotteiden ja asiakkaiden turvallisuuden suojaamiseksi. Pyrimme sen vuoksi jatkuvasti optimoimaan pakkausratkaisuja ja säästämään materiaaleissa muun muassa käyttämällä kelmuja, jotka valmistetaan pitkälti kierrätysmateriaaleista, ja ihannetapauksissa käyttämällä materiaaleja uudelleen.

Samalla haluamme auttaa asiakkaita omaksumaan kestävämpiä toimintatapoja pakkausten hävittämisessä ja ennen kaikkea kierrätyksessä. Siksi esimerkiksi LAPP Group Stuttgart sitoutuu entistä vahvemmin kestäviin ja resursseja säästäviin käytäntöihin tarjoamalla asiakkaille maksuttomia pakkausten hävitys- ja kierrätyspalveluja yhteistyössä kumppanimme Interserohin kanssa.

Hajautettu asiantuntijaverkostomme tukee myös pyrkimyksiämme kehittää liikkuvuuskonsepti, joka edistää entisestään lyhyisiin välimatkoihin liittyvää positiivista kehitystä sekä kestävien liikkuvuusratkaisujen valikoimaa. Logistiikkaosastomme kehittää nykyaikaisia ja kestäviä kuljetusratkaisuja, joita voidaan hyödyntää sekä oman kuljetuskalustomme käytössä että valitessamme kuljetusyrityksiä ja -reittejä eri puolilla maailmaa. Pyrimme päivittäin löytämään optimaaliset yhdistelmät niin toimitusaikojen, kuljetusten turvallisuuden kuin kestävän kehityksenkin osalta, ja tavoitteenamme on panostaa yhä vahvemmin nimenomaan kuljetusten kestävyyteen.

Sitoumuksemme logistiikan osalta:

  • Käytämme kestäviä pakkausmateriaaleja: kehitämme uusia pakkausmateriaalien tyyppi- ja kierrätyskonsepteja.
  • Hallinnoimme kuljetuksia vastuullisesti: lyhennämme kuljetusmatkoja asiakkaiden lähellä toimiville jakelukeskuksille räätälöidyn alueellisen tuotevalikoiman ja paikallisen tuotannon avulla sekä niputtamalla tilauksia.
  • Kehitämme kestäviä liikkuvuuskonsepteja kuljetusvälineitä, paikallista myyntiä ja työntekijöitä varten.

Esimerkki: LAPP ja logistiikkakumppani

Monet jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetut tuotteet kulkevat tuhansien kilometrien matkan kuluttajille. Sama tilanne on aiemmin koskenut myös liitäntäratkaisuja, kuten kaapeleita ja liittimiä. Optimoitujen sisäisten tehdaskuljetusten ja energiatehokkaiden logistiikkakumppaneiden ansiosta LAPP on pystynyt lyhentämään kuljetusmatkoja ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä merkittävästi. Lisätietojaemissions. Lue lisää (EN)...