EPIC SENSORS® WLT 310 langaton lähetin sertifioitu LoRaWAN®-tiedonsiirtoverkkoon

Se on ensimmäinen teollisuuskäyttöön tarkoitetuissa laitteissä myönnetty sertifikaatti Suomessa. Sertifiointi varmistaa, että WLT 310-lähetin toimii verkossa oikein, eikä aiheuta häiriöitä tiedonsiirtoon.

Lapp Automaatio on WLT 310-lähettimen suunnittelussa huomioinut vaativat teollisuus- ja ympäristöolosuhteet. WLT 310-lähettimellä voidaan mitata lukuisia erilaisia suureita mm. lämpötilaa, painetta, virtausta, tärinää ja öljyn laatua. Laite valvoo itsenäisesti mittauskohdetta ja tuottaa hälytyksen järjestelmään raja-arvon ylittyessä langattomasti. WLT 310-lähetin on yhteensopiva LoRaWAN®-verkkojen kanssa maissa, joissa on käytössä 868 MHz taajuus.


WLT 310-lähetin on erinomainen tuote kaikille LoRaWAN-tiedonsiirtoratkaisua käyttäville toimijoille, kun toteutetaan tulevaisuuden älykkäitä kaupunkeja, tehostetaan ja automatisoidaan teollisuuden tuotantoa tai parannetaan maatalouden tuottavuutta. Julkisia LoRaWAN-verkkoja on käytössä useissa Euroopan maissa ja niitä rakennetaan koko ajan lisää. Suomessa julkista LoraWAN-verkkoa rakentaa ja operoi Digita Oy.


Lapp Automaatio tuo lisää LoRaWAN-yhteensopivia tuotteita markkinoille vuoden 2017 aikana. Tutustu kokonaisvaltaiseen IoTKey®-järjestelmään.

Lisätietoa

Lapp Automaatio Oy
Janne Talvitie
Business Development, Industrial IoT
janne.talvitie(a)lappgroup.com


IoTKey® on Lapp Automaatio Oy:n rekisteröimä tuotemerkki.


IoTKey®-lähetin WLT 310 on LoRaWAN CertifiedCM tuote. Lapp Automaatio Oy on LoRa Alliance® Member.
Tuotemerkkejä LoRa Alliance®, LoRa Allicance® Member, LoRaWAN® ja LoRaWAN CertifiedCM käytetään LoRa Alliance® myöntämällä lisenssillä
.

Uutiset

Päivitämme IT-järjestelmiämme viikolla 48 ja 49.

Päivitys alkaa torstaina 28.11 klo 16.00, ja päättyy tiistaina 3.12. klo 8.00.
Tänä aikana emme voi käsitellä tai toimittaa tilauksia, ja pystymme...

Lue lisää

Lapp Automaation uudet palvelunumerot 17.6.2019 alkaen

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto