Lapp Automaatio osana uusiutuvan energian arvoketjua

Lapp Automaatio on hyväksytty cleantech-yhteisö Cleantech Finlandin jäseneksi.

Cleantech Finland yhdistää suomalaisia high-tech-yrityksiä ja pyrkii tekemään puhtaista teknologioista osan Suomen kilpailuetua. Cleantech Finlandin tavoitteena on nostaa Suomi maailman johtavaksi cleantech-asiantuntijamaaksi. Päämarkkina-alueet on Eurooppa, Venäjä, Intia ja Kiina. Cleantech Finland on osa Finpron organisaatiota ja Cleantech Finland -brändin omistaa Elinkeinoelämän keskusliitto, EK.

Lapp Automaatio haki Cleantech Finlandin jäsenyyttä erityisesti EPIC SENSORS® tuotemerkin tuotteilla ja palveluilla. Hakemuksessa kiinnitettiin huomiota seuraaviin pääkohtiin: EPIC SENSORS® lämpötila-anturit valmistetaan käyttäen parhaan tarkkuusluokan mittaelementtejä ja tarvittaessa anturit kalibroidaan mittaustarkkuuden parantamiseksi sovelluskohteessa. Tällä taataan, että teollisuuden eri prosesseissa, esimerkiksi energian tuotannossa, prosessin lämpötilat ovat erittäin tarkasti ohjearvojen mukaiset jolloin varmistetaan erittäin laadukas ja energiatehokas prosessinohjaus. Tällä on suora positiivinen vaikutus pyrittäessä energian käytön minimointiin ja polttoaineen käytön optimointiin.

Lapp Automaatio toimii osana uusiutuvan energian arvoketjua toimittamalla lämpötilanmittauksia asiakkailleen jotka toimivat uusiutuvan energian tuotannossa, joko laitevalmistajina tai operaattoreina (esim. energiayhtiöt), tai valmistavat biopolttoaineita. Tuotteemme ovat näin ollen mukana edistämässä luonnonvarojen tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää käyttöä.

Toimitamme lämpötilan mittauksia myös teollisuuden koneiden ja laitteiden kunnonvalvontaan, mm. laakereiden lämpötilavalvontaan ja ennakoivan huollon tarpeisiin. Näillä mittauksilla varmistetaan tuotteiden oikea-aikainen ja tarpeenmukainen huolto. Tällä vähennetään vakioituihin aikaväleihin perustuvat määräaikaistarkastukset laitteissa ja optimoidaan huoltotyö todellisen tarpeen mukaan. Ratkaisulla on suora ympäristönkuormitusta pienentävä vaikutus.  

Uutiset

Perhehenkisyys on yksi perusarvoistamme. Tänä vuonna yhdistimme globaalin LAPP-perheemme voimavarat. Kauniin joulutervehdyksemme on suunnitellut Yuliya Lukanova, LAPP Venäjältä. Jouluna 2020 autamme...

Lue lisää

Rokotteiden kuljetuksessa, tarkka lämpötilanmittaus on elintärkeää. Jos lämpötila vaihtelee, siitä on saatava tieto välittömästi. Esimerkiksi suurin osa COVID-19-rokotteista on varastoitava -70 ° C...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto