Lapp Automaatio osaksi kansainvälistä LoRa Alliance® -verkostoa

Lapp Automaatio on liittynyt jäseneksi kansainväliseen LoRa Alliance® -verkostoon.

 

Lapp Automaatio on liittynyt jäseneksi kansainväliseen LoRa Alliance® -verkostoon. - Lapp Automaatiolle suurin hyöty LoRa Allianceen kuulumisesta on verkostoituminen ja asiantuntemuksen kasvattaminen - kertoo Janne Talvitie, Business Development, Industrial IoT. - Myös vaikuttamismahdollisuus LoRa-teknologian kehittymiseen ja yleistymiseen on tärkeää - Talvitie toteaa. Jäsenyys mahdollistaa LoRaWAN®-yhteensopivien tuotteiden valmistuksen ja sertifioinnin. Julkisia LoRa-verkkoja rakennetaan parhaillaan monissa eri maissa, Suomessa julkista LoRa-verkkoa rakentaa Digita Oy. Uusin tuote EPIC® SENSORS -tuoteperheeseen on IoTKey® -järjestelmä, joka käyttää tietoliikenneverkkona LoRaWAN-verkkoa.  Tulevaisuudessa Lapp Automaatio tuo markkinoille lisää LoRaWAN-verkkoon sopivia tuotteita.

Lapp Automaatio on tulevaisuudessa entistä osaavampi sekä vahvempi kumppani teollisen internetin ratkaisujen toimittajana. Asiakkaamme hyötyvät osaamisestamme ensimmäisten joukossa. Kysy lisää ratkaisuistamme!

Mikä on Lora? LoRaWAN on LPWAN-määrittely (Low Power Wide Area Network), joka on tarkoitettu langattomille, akku/paristokäyttöisille esineille alueellisessa, kansallisessa tai maailmanlaajuisessa verkossa - esineiden internetissä (Internet of Things, IoT). LoRaWAN keskittyy tärkeimpiin IoT-vaatimuksiin. LoRaWAN-määrittely mahdollistaa älykkäiden esineiden saumattoman yhteiskäytettävyyden ilman monimutkaisia paikallisasennuksia. Se antaa käyttäjilleen, kehittäjilleen ja yrityksille vapauden laajentaa esineiden internetiä.

Mitä on LoRa?, lue lisää: LoRaWAN »


IoTKey® on Lapp Automaatio Oy:n rekisteröimä tuotemerkki.


IoTKey®-lähetin WLT 310 on LoRaWAN CertifiedCM tuote. Lapp Automaatio Oy on LoRa Alliance® Member.
Tuotemerkkejä LoRa Alliance®, LoRa Allicance® Member, LoRaWAN® ja LoRaWAN CertifiedCM käytetään LoRa Alliance® myöntämällä lisenssillä
.

Uutiset

Päivitämme IT-järjestelmiämme viikolla 48 ja 49.

Päivitys alkaa torstaina 28.11 klo 16.00, ja päättyy tiistaina 3.12. klo 8.00.
Tänä aikana emme voi käsitellä tai toimittaa tilauksia, ja pystymme...

Lue lisää

Lapp Automaation uudet palvelunumerot 17.6.2019 alkaen

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto