Lapp Automaatio osaksi kansainvälistä LoRa Alliance® -verkostoa

Lapp Automaatio on liittynyt jäseneksi kansainväliseen LoRa Alliance® -verkostoon.

 

Lapp Automaatio on liittynyt jäseneksi kansainväliseen LoRa Alliance® -verkostoon. - Lapp Automaatiolle suurin hyöty LoRa Allianceen kuulumisesta on verkostoituminen ja asiantuntemuksen kasvattaminen - kertoo Asko Hokkanen.

- Myös vaikuttamismahdollisuus LoRa-teknologian kehittymiseen ja yleistymiseen on tärkeää - Hokkanen toteaa. Jäsenyys mahdollistaa LoRaWAN®-yhteensopivien tuotteiden valmistuksen ja sertifioinnin. Julkisia LoRa-verkkoja rakennetaan parhaillaan monissa eri maissa, Suomessa julkista LoRa-verkkoa rakentaa Digita Oy. Uusin tuote EPIC® SENSORS -tuoteperheeseen on IoTKey® -järjestelmä, joka käyttää tietoliikenneverkkona LoRaWAN-verkkoa.  Tulevaisuudessa Lapp Automaatio tuo markkinoille lisää LoRaWAN-verkkoon sopivia tuotteita.

Lapp Automaatio on tulevaisuudessa entistä osaavampi sekä vahvempi kumppani teollisen internetin ratkaisujen toimittajana. Asiakkaamme hyötyvät osaamisestamme ensimmäisten joukossa. Kysy lisää ratkaisuistamme!

Mikä on Lora? LoRaWAN on LPWAN-määrittely (Low Power Wide Area Network), joka on tarkoitettu langattomille, akku/paristokäyttöisille esineille alueellisessa, kansallisessa tai maailmanlaajuisessa verkossa - esineiden internetissä (Internet of Things, IoT). LoRaWAN keskittyy tärkeimpiin IoT-vaatimuksiin. LoRaWAN-määrittely mahdollistaa älykkäiden esineiden saumattoman yhteiskäytettävyyden ilman monimutkaisia paikallisasennuksia. Se antaa käyttäjilleen, kehittäjilleen ja yrityksille vapauden laajentaa esineiden internetiä.

Mitä on LoRa?, lue lisää: LoRaWAN »


IoTKey® on Lapp Automaatio Oy:n rekisteröimä tuotemerkki.


IoTKey®-lähetin WLT 310 on LoRaWAN CertifiedCM tuote. Lapp Automaatio Oy on LoRa Alliance® Member.
Tuotemerkkejä LoRa Alliance®, LoRa Allicance® Member, LoRaWAN® ja LoRaWAN CertifiedCM käytetään LoRa Alliance® myöntämällä lisenssillä
.

Uutiset

Lapp Automaatio Oy on tuonut langattomaan IoTKey® -mittaus- ja -etävalvontaratkaisuun nyt myös mahdollisuuden asennuksiin vaativissa teollisuusympäristöissä

Lue lisää

Perinteisten joululahjojen sijaan tuemme tänä vuonna suomalaista nuorisotyötä lahjoituksella Punaisen Ristin Nuorten Turvatalolle.

Tänä vuonna asiakaspalvelu ja myynti ovat suljettuina koko...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto