Krister Karlsson on nimitetty Lapp Automaation toimitusjohtajaksi 1.10.2021 alkaen

Krister Karlsson on nimitetty Lapp Automaation toimitusjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi 1.10.2021 alkaen. Krister toimii LAPP konsernissa myös Pohjoismaisen Nordic Klusterin johtajana, sekä Ruotsin ja Tanskan yhtiöiden toimitusjohtajana.

Lapp Automaation aiempi toimitusjohtaja Johan Olofsson siirtyy LAPP-konsernin sisällä uusiin tehtäviin.

Krister on työskennellyt viimeiset kahdeksan vuotta LAPP Groupin Ruotsin ja Tanskan yhtiöiden myyntijohtajana ja toimitusjohtajana. Hänellä on pitkä kokemus teollisuuden johtotehtävistä esimerkiksi ABB:llä ja Lenzellä.

— Olen erittäin iloinen tästä haasteesta ja luottamuksesta jatkaa polkua Johan Olofssonin jälkeen. Jatkan kehittämällä ja edistämällä kasvustrategiaamme, jonka Lapp Automaatio on jo menestyksekkäästi aloittanut edellisinä vuosina. Keskitymme jatkossakin luomaan luokkansa parhaan asiakaskokemuksen asiakkaillemme, Krister kuvailee.

— Krister on dynaaminen, innostava ja innovatiivinen johtaja, jolla on laaja maailmanlaajuinen kokemus liiketoiminnasta, niin LAPP:ssa, kuin muissakin alan johtavissa yrityksissä. Luovutan kapulan luottavaisena Kristerille, Johan sanoo. Johan Olofsson jatkaa Lapp Automaation hallituksen puheenjohtajana.

Lisätietoja saat tarvittaessa Kristeriltä, krister.karlsson(@)lapp.com.  

Uutiset

3.11.2021 alkaen Lapp Automaatio on ISO 14001 sertifioitu. Lue miten se vaikuttaa toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

- Vastuullisuus on luonnollinen osa liiketoimintaamme ja haluamme painottaa...

Lue lisää

Krister Karlsson on nimitetty Lapp Automaation toimitusjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi 1.10.2021 alkaen. Krister toimii LAPP konsernissa myös Pohjoismaisen Nordic Klusterin johtajana, sekä Ruotsin...

Lue lisää

Perhehenkisyys on yksi perusarvoistamme. Tänä vuonna yhdistimme globaalin LAPP-perheemme voimavarat. Kauniin joulutervehdyksemme on suunnitellut Yuliya Lukanova, LAPP Venäjältä. Jouluna 2020 autamme...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto