EPIC® SENSORS termoparianturit kryogeeniseen mittaukseen

Rokotteiden kuljetuksessa, tarkka lämpötilanmittaus on elintärkeää. Jos lämpötila vaihtelee, siitä on saatava tieto välittömästi. Esimerkiksi suurin osa COVID-19-rokotteista on varastoitava -70 ° C lämpötilassa, koko varastointi- ja kuljetusketjun läpi.

Ratkaisumme kryogeenisiin mittauksiin on supertarkka EPIC SENSORS mineraalieristetty termopari. Anturin laajan -200...+350 °C lämpötila-alueen takia, se sopii kaikkiin lämpötilan mittausvaatimuksiin. Korkean tarkkuustason lisäksi, anturin kärki on tärinänkestävä ja sitä voi taivuttaa.

- Meillä on yli 20 vuoden kokemus lämpötilanmittauksesta lääketeollisuudessa, kertoo Lapp Automaation vientipäällikkö Markus Saarela. Asiantuntemuksemme yhdistettynä korkealaatuisiin tuottesiin, joilla on viiden vuoden takuu, voit todellakin luottaa lämpötilamittauksien oikeellisuuteen, Markus toteaa.

Lue lisää

Haluatko tietää lisää? Soita tai meilaa:

Markus Saarela
p. +358 20 764 6736
markus.saarela@lappgroup.com

Uutiset

Perhehenkisyys on yksi perusarvoistamme. Tänä vuonna yhdistimme globaalin LAPP-perheemme voimavarat. Kauniin joulutervehdyksemme on suunnitellut Yuliya Lukanova, LAPP Venäjältä. Jouluna 2020 autamme...

Lue lisää

Rokotteiden kuljetuksessa, tarkka lämpötilanmittaus on elintärkeää. Jos lämpötila vaihtelee, siitä on saatava tieto välittömästi. Esimerkiksi suurin osa COVID-19-rokotteista on varastoitava -70 ° C...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto