EPIC® SENSORS termoparianturit kryogeeniseen mittaukseen

Rokotteiden kuljetuksessa, tarkka lämpötilanmittaus on elintärkeää. Jos lämpötila vaihtelee, siitä on saatava tieto välittömästi. Esimerkiksi suurin osa COVID-19-rokotteista on varastoitava -70 ° C lämpötilassa, koko varastointi- ja kuljetusketjun läpi.

Ratkaisumme kryogeenisiin mittauksiin on supertarkka EPIC SENSORS mineraalieristetty termopari. Anturin laajan -200...+350 °C lämpötila-alueen takia, se sopii kaikkiin lämpötilan mittausvaatimuksiin. Korkean tarkkuustason lisäksi, anturin kärki on tärinänkestävä ja sitä voi taivuttaa.

- Meillä on yli 20 vuoden kokemus lämpötilanmittauksesta lääketeollisuudessa, kertoo Lapp Automaation vientipäällikkö Markus Saarela. Asiantuntemuksemme yhdistettynä korkealaatuisiin tuottesiin, joilla on viiden vuoden takuu, voit todellakin luottaa lämpötilamittauksien oikeellisuuteen, Markus toteaa.

Lue lisää

Haluatko tietää lisää? Soita tai meilaa:

Markus Saarela
p. +358 20 764 6736
markus.saarela@lappgroup.com

Uutiset

Rokotteiden kuljetuksessa, tarkka lämpötilanmittaus on elintärkeää. Jos lämpötila vaihtelee, siitä on saatava tieto välittömästi. Esimerkiksi suurin osa COVID-19-rokotteista on varastoitava -70 ° C...

Lue lisää

Perinteisten joululahjojen sijaan tuemme tänä vuonna suomalaista nuorisotyötä lahjoituksella Punaisen Ristin Nuorten Turvatalolle.

Tänä vuonna asiakaspalvelu ja myynti ovat suljettuina koko...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto