Ennakoivaa etävalvontaa nopeasti - IoTKey®

Lapp Automaation IoTKey® -järjestelmä takaa nopean ja kustannustehokkaan tavan asiakkaiden koneiden, laitteiden ja prosessien etävalvontaan ja ennakoivaan huoltoon...

Lapp Automaatio on yli kahden vuoden suunnittelun ja kehittämisen jälkeen tuomassa markkinoille täysin uudenlaisen, kokonaisvaltaisen IoTKey®-nimisen mittaus-, huolto-, valvonta- ja tiedonsiirtojärjestelmän.

"Yhtenä merkittävänä tavoitteena on tarjota asiakkaille järjestelmä, jolla voidaan siirtyä määräaikaishuolloista tarpeen mukaisiin optimaalisiin huoltoihin riittävän ajoissa. Järjestelmän ansioista ei tarvitse tehdä turhia huoltoja, eikä ehjiä osia vaihtaa. Tämä on selkeää rahansäästöä asiakkaalle", sanoo tuoteryhmäpäällikkö Vesa Tepponen Lapp Automaatiosta.

"Meillä on osaamista anturitekniikassa, hallitsemme tiedonsiirrot ja nyt voimme tarjota helppokäyttöisen käyttöliittymän ja asiakaskohtaisen raportoinnin. Tämän tyyppisiä ratkaisuja samassa laajuudessa ei oikeastaan ole, maailmallakaan."

Uutiset

Lapp Automaatio Oy on tuonut langattomaan IoTKey® -mittaus- ja -etävalvontaratkaisuun nyt myös mahdollisuuden asennuksiin vaativissa teollisuusympäristöissä

Lue lisää

Perinteisten joululahjojen sijaan tuemme tänä vuonna suomalaista nuorisotyötä lahjoituksella Punaisen Ristin Nuorten Turvatalolle.

Tänä vuonna asiakaspalvelu ja myynti ovat suljettuina koko...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto