Update 25.3.2020 - Asiakastiedote koskien koronavirusta

Hyvä asiakkaamme,

Koronavirusepidemialla ei edelleen ole merkittävää vaikutusta toimintakykyymme. Muutoksena kuitenkin edelliseen tiedotteeseen 17.3.2020, tilanne on muuttunut seuraavasti:

  • Italialaisilta toimittajiltamme tulevissa toimituksissa voi ilmetä pidempiä toimitusaikoja
  • Made to order tilauksissa voi myös ilmetä viivästyksiä kautta linjan 

Paikalliseen toimituskykyymme epidemialla ei ole vaikutusta. Suomessa varastoitavat tuotteet pystymme toimittamaan edelleen normaalien toimitusehtojen puitteissa. Yksittäisten nimikkeiden toimitusongelmien osalta myyntimme on yhteydessä teihin.

Asetamme kaiken lähtökohdaksi henkilökuntamme terveyden, yhtiön toimintakyvyn, ja asiakkaidemme liiketoiminnan turvaamisen. Turvataksemme nämä, olemme ryhtyneet toimenpiteisiin työyhteisössä koronavirusepidemian takia.

Henkilöstömme on suurelta osin siirtynyt työskentelemään etänä lähikontaktien minimoimiseksi, ja kaikkiin toimitiloihimme on asetettu vierailukielto. Kaikki tapaamiset pidetään ensisijaisesti video- tai puhelinpalavereina. Tällä pyritään hidastamaan viruksen leviämistä. Seuraamme tiiviisti valtion ja terveysviranomaisten ohjeistusta, ja toimimme niiden mukaisesti. 

Terveisin,

Stefan Backman
Myyntijohtaja
Lapp Automaatio Oy

Uutiset

Lapp Automaatio Oy on tuonut langattomaan IoTKey® -mittaus- ja -etävalvontaratkaisuun nyt myös mahdollisuuden asennuksiin vaativissa teollisuusympäristöissä

Lue lisää

Perinteisten joululahjojen sijaan tuemme tänä vuonna suomalaista nuorisotyötä lahjoituksella Punaisen Ristin Nuorten Turvatalolle.

Tänä vuonna asiakaspalvelu ja myynti ovat suljettuina koko...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto