Ex i -lämpötila-anturit

Ex i, luonnostaan vaaraton, tilaluokkaan 0, 1, 2, 20, 21 tai 22

  • lämpötila-anturi on vakiotyyppinen vastus- tai termoparianturi (ei Ex-vaatimusta)
  • liitäntärasia tai anturikoppa on vakiotyyppinen, kotelointiluokka IP 65, kopassa on maadoitusruuvi (ei Ex-vaatimusta)
  • koko mittauspiiri on toteutettava niin, että siitä kokonaisuutena tulee luonnostaan vaaraton Ex i -piiri (kaapelointipituus, Ex-lähettimet, Ex-barrierit).

Soveltuvuus tutkittu

  • EPIC® SENSORS Pt100-vakiotyyppien soveltuvuus Ex i -piireihin on tutkittu ulkopuolisessa tutkimuslaitoksessa VTT Expert Services Ltd (nykyisin Eurofins Expert Services Oy) ja soveltuvuudesta on annettu lausunto STATEMENT VTT-S-08226-13 (pdf).

Valmistusoikeus

  • Vaikka standardit eivät vaadikaan sertifikaattia tällaisille passiivisille, "yksinkertaisille laitteille", saatetaan sitä tarvita muusta syystä. Lapp Automaatio Oy:lle on myönnetty lupa valmistaa myös Ex i -suojausrakenteen lämpötila-antureita. Tämä käy ilmi tuotantomme laatudokumenteista ATEX QAN (pdf) ja IECEx QAR (link). Sertifioituja Ex i -tyypin antureita valmistetaan vain tarvittaessa. 

Kaikki Ex-tilojen merkinnät yhdellä silmäyksellä.

Katso myös muut lämpötila-anturimme!

Uutiset

Perhehenkisyys on yksi perusarvoistamme. Tänä vuonna yhdistimme globaalin LAPP-perheemme voimavarat. Kauniin joulutervehdyksemme on suunnitellut Yuliya Lukanova, LAPP Venäjältä. Jouluna 2020 autamme...

Lue lisää

Rokotteiden kuljetuksessa, tarkka lämpötilanmittaus on elintärkeää. Jos lämpötila vaihtelee, siitä on saatava tieto välittömästi. Esimerkiksi suurin osa COVID-19-rokotteista on varastoitava -70 ° C...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto