IoTKey® - teollisuustason langaton mittaus ja monitorointi

IoT:n hyödyntäminen teollisuudessa ei vaadi massiivista muutoshanketta – langattomat mittaukset voidaan lisätä kevyesti monenlaisiin olosuhteisiin IoTKey® -järjestelmällä!

IoTKey®-lähetin on luotettava ja joustava tapa tehdä antureista ja mittauksista langattomia. LoRaWAN®-tiedonsiirtoa hyödyntävä lähetin tarjoaa pitkän kantaman ja vain vähän virtaa kuluttavan langattoman tiedonsiirron, myös vaativissa teollisuusolosuhteissa ilman häiriöitä. Yhdessä IoTKey®-gatewayn ja pilvipohjaisen IoTKey®-portaalin kanssa saat käyttöön täydellisen etävalvontajärjestelmän vain muutamassa minuutissa.

Yhteen konfiguroitavaan IoTKey®-lähettimeen voidaan liittää jopa kolme anturia. Langaton lähetin mahdollistaa helpon tavan lisätä uusia tai tilapäisiä mittauksia ilman erillisiä johdotuksia tai pitkiä suunnitteluaikoja. Tai siirtää mittauspisteitä paikasta toiseen. Tai siirtää hälytystieto kentältä käyttö/huoltohenkilön sähköpostiin. IoTKey® on kustannustehokas tapa saada prosessista lisää tietoa ennakoivaan kunnossapitoon, vikadiagnostiikkaan ja kunnonvalvontaan.

IoTKey®n avulla voidaan esimerkiksi optimoida kunnossapitoa, havaita huoltotarpeita, diagnosoida ongelmia sekä mitata olosuhteita. Parhaillaan tuotetta käytetään muun muassa kaivosalalla, ase- ja ammusteollisuudessa sekä selluteollisuudessa toimivien yritysten tehdasalueilla – toinen toisistaan poikkeavissa olosuhteissa.

Tutustu tuotteisiin ja referensseihin alta, ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!

IoTKey® asiantuntijamme apunasi

Juha Pihlajaniemi
Technical Project Manager
p. + 358 (0)20 764 6014

 

 

 

Uutiset

Lapp Automaatio Oy on tuonut langattomaan IoTKey® -mittaus- ja -etävalvontaratkaisuun nyt myös mahdollisuuden asennuksiin vaativissa teollisuusympäristöissä

Lue lisää

Perinteisten joululahjojen sijaan tuemme tänä vuonna suomalaista nuorisotyötä lahjoituksella Punaisen Ristin Nuorten Turvatalolle.

Tänä vuonna asiakaspalvelu ja myynti ovat suljettuina koko...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto