IoTKey® - valitse ja tilaa!

1 - 2 - 3 - Valitse ja Tilaa IoTKey®-järjestelmä ja tutustu esimerkki-caseihin.

1. VALITSE KOTELOINTI

1. VALITSE KOTELOINTI

Valitse sovellukseesi sopiva kotelo kolmesta eri vaihtoehdosta:

Muovikotelointi - lähetin Bopla Bocube PC-kotelossa
Korkea liitäntärasia - lähetin D/W/H-anturiliitäntärasiassa
ATEX-kotelointi - lähetin ATEX XD -kotelossa (Ex db, Ex tb).

2. VALITSE ANTURITYYPPI

2. VALITSE ANTURITYYPPI

Kotelointivalinnastasi riippuen voit valita 1-3 anturia yhteen mittaussettiin. Valmiiksi koteloituun lähettimeen voidaan liittää 2 lämpötila-anturia ja 1 muu anturi (analogitulo: esim. kosteus- tai virtamittaus).

Anturit toimitetaan vakiokaapelipituuksillla. Lämpötila-anturityypit ovat:

  • Kaapelianturi
  • Pinta-anturi
  • Pinta-anturi, silikoni
  • Magneettianturi
  • ATEX-kaapelianturi (ATEX XD -koteloon)
  • Lämpötila-anturi suojaputkessa (anturiliitäntärasiaan).

3. EXTRAT

3. EXTRAT

Voit myös lisätä tilauksellesi lisätarvikkeita.

Valitse mukaan tukeva ja kätevä kuljetussalkku, joka suojaa komponentteja esimerkiksi testaus- ja asennusvaiheissa.
Tai lisää tilaukseen mukaan paristot lähettimille, 1 paristo tarvitaan kullekin mittaussetille.
Huom! Paristo ei sisälly valmiina mittaussetteihin.

TILAA

TILAA

Kun olet valikoinut kokonaisuuden tarpeisiisi, laita tilaus sisään.
Toimitukseen sisältyy IoTKey-gateway ja pilvipalveluna web-selaimella käytettävä IoTKey-portaali, jolla mittaustietojen seuranta ja asetusten hallinta on helppoa missä ja milloin tahansa.
6 kk:n jälkeen voit tehdä edullisen jatkotilauksen palvelun käytöstä suoraan portaalin kautta tai ottamalla meihin yhteyttä.

Tarkista sähköpostina saamasi yhteenveto tilauksestasi ja klikkaa viestissä olevaa vahvistuspainiketta, niin aloitamme setin valmistuksen.

Huomioithan että tilausjärjestelmä on tarkoitettu vain yrityksille.

Esimerkki-case: Paranna energiatehokkuutta!

Esimerkki-case: Paranna energiatehokkuutta!

IoTKey® -ratkaisut auttavat vähentämään tarpeettomia lämmönsiirron tehohäviöitä ja muuta energiakulutusta. Valvontaan käytettäviä langattomia lämpötila- ja painemittauksia voidaan helposti asentaa kohteisiin ja siirtää tarpeen mukaan uusiin paikkoihin. LoRa-tiedonsiirron pitkä kantavuus mahdollistaa joustavan tiedonkeruun ja automaattisilla hälytyksillä voidaan varmistaa kohteiden jatkuva valvonta. 

Esimerkki-case: Pitkän kantaman ratkaisu kaivosalueelle

Esimerkki-case: Pitkän kantaman ratkaisu kaivosalueelle

Kaivoksissa ja maastossa tietoja on perinteisesti tallennettu paikallisesti. Tällöin kerätty data ympäristöstä ja olosuhteista on käyty hakemassa tallennuslaitteesta esimerkiksi USB-muistin avulla. Jos tiedonsiirto on haluttu automatisoida ja muuttaa reaaliaikaiseksi, se on usein vaatinut kaapelointia, mikä on tullut kalliiksi pitkien välimatkojen vuoksi.

– IoTKey® ratkaisi kaivosalalla toimivan asiakkaamme haasteet. Sen kantama on tarpeeksi pitkä kattamaan kilometrien laajuisen alueen avolouhoksen ympäristössä. Nyt ympäristön valvonta ja tarvittavien mittaustietojen kerääminen haastavissakin olosuhteissa on voitu automatisoida varsin pienillä kustannuksilla, Janne Talvitie, liiketoiminnan kehityspäällikkö Lapp Automaatiolla, toteaa. IoTKey®-gatewayltä mittaustiedot välitetään suoraan yrityksen automaatiojärjestelmään. Data ja koko ratkaisu on tällöin aina yrityksen omissa käsissä – ilman ylimääräisiä osapuolia ja kustannuksia.


Useita mittauksia, yksi ratkaisu

Useita mittauksia, yksi ratkaisu

IoTKey®-monitoimilähetin tarjoaa luotettavan ja joustavan tavan tehdä antureista ja mittauksista langattomia. LoRa-tiedonsiirron avulla lähetin tarjoaa pitkän kantaman ja vain vähän virtaa kuluttavan langattoman tiedonsiirron vaativissa teollisuusolosuhteissa ilman häiriöitä. Lisäämällä IoTKey®-gatewayn ja pilvipohjaisen IoTKey® -portaalin, voit ottaa käyttöön täydellisen etävalvontajärjestelmän vain muutamassa minuutissa.

Yhteen konfiguroitavaan IoTKey®-lähettimeen voidaan liittää jopa kolme anturia. Langaton lähetin mahdollistaa helpon tavan lisätä uusia tai tilapäisiä mittauksia. IoTKey® tarjoaa kustannustehokkaan tavan saada prosessista lisää tietoa parempaan ennakoivaan kunnossapitoon, vikadiagnostiikkaan ja kunnonvalvontaan.

Esimerkki-case: vedenpuhdistusprosessi haltuun

Esimerkki-case: vedenpuhdistusprosessi haltuun

Biologista vedenpuhdistusprosessia seurataan lämpötilamittauksilla

Sellutehtaan biologisen vedenpuhdistusprosessin elinehto on, että vesi pysyy oikean lämpöisenä ja puhdistuksesta huolehtiville bakteereille suotuisana. Erityisesti kuumat kesäpäivät ja kylmät talvipäivät voivat heiluttaa vesialtaiden lämpötilaa. Puhdistustulos voi vaarantua, jos prosessiin liittyviä häiriöitä ei havaita ajoissa.
– Veden lämpötilamittauksia varten asiakkaamme tarvitsi mittausanturit altaiden päällä liikkuviin siltoihin. Langaton IoTKey® mahdollisti laitteiden asentamisen joustavasti haluttuihin paikkoihin, ja mittaukset ovat toimineet häiriöttömästi, Janne Talvitie, liiketoiminnan kehityspäällikkö Lapp Automaatiolla, sanoo.

Mittausdata välitetään IoTKey®:n kautta automaatiojärjestelmään, jolloin yrityksen valvomossa voidaan reagoida lämpötilamuutoksiin välittömästi ja vesienkäsittely toimii vaaditulla tavalla.