Biologista vedenpuhdistusprosessia seurataan langattomilla IoTKey® lämpötilamittauksilla

Sellutehtaan biologisen vedenpuhdistusprosessin elinehto on, että vesi pysyy oikean lämpöisenä ja puhdistuksesta huolehtiville bakteereille suotuisana.

Erityisesti kuumat kesäpäivät ja kylmät talvipäivät voivat heiluttaa vesialtaiden lämpötilaa. Puhdistustulos voi vaarantua, jos prosessiin liittyviä häiriöitä ei havaita ajoissa.

Veden lämpötilamittauksia varten asiakkaamme tarvitsi mittausanturit vesialtaan päällä liikkuviin siltoihin. Langaton IoTKey mahdollisti laitteiden asentamisen joustavasti haluttuihin paikkoihin, ja mittaukset ovat toimineet häiriöttömästi.

IoTKey® lähettää mittausdatan reitittimen kautta automaatiojärjestelmään, jolloin yrityksen valvomo voi reagoida lämpötilamuutoksiin välittömästi ja vesienkäsittely toimii vaaditulla tavalla.

Uutiset

Lapp Automaatio Oy on tuonut langattomaan IoTKey® -mittaus- ja -etävalvontaratkaisuun nyt myös mahdollisuuden asennuksiin vaativissa teollisuusympäristöissä

Lue lisää

Perinteisten joululahjojen sijaan tuemme tänä vuonna suomalaista nuorisotyötä lahjoituksella Punaisen Ristin Nuorten Turvatalolle.

Tänä vuonna asiakaspalvelu ja myynti ovat suljettuina koko...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto