Referenssit

IoT:n hyödyntäminen teollisuudessa ei vaadi massiivista muutoshanketta – langattomat mittaukset voidaan lisätä kevyesti monenlaisiin olosuhteisiin

Lapp Automaatio on auttanut useita teollisuusyrityksiä kehittämään toimintaansa IoTKeyn avulla. IoTKey®-monitoimilähettimen avulla erilaisista antureista saatavaa mittausdataa voidaan haastavissa teollisuusolosuhteissa kerätä joustavasti, luotettavasti ja langattomasti. Reitittimen kautta data voidaan ohjata esimerkiksi pilvipalveluun tai suoraan asiakkaan omaan automaatiojärjestelmään.

Lapp Automaation vahvuuksia ovat teollisuuden tarpeiden ja olosuhteiden tuntemus. Tiedämme, mitä esimerkiksi lämpötilan mittaaminen vaatii, jotta asiakkaamme saavat laadukasta dataa. Erilaiset olosuhteet vaativat erilaiset mittausvälineet.

IoTKeyn avulla voidaan esimerkiksi optimoida kunnossapitoa, havaita huoltotarpeita, diagnosoida ongelmia sekä mitata olosuhteita. Parhaillaan tuotetta käytetään muun muassa kaivosalalla, ase- ja ammusteollisuudessa sekä selluteollisuudessa toimivien yritysten tehdasalueilla – toinen toisistaan poikkeavissa olosuhteissa. Tutustu Case Storyihin alta ja kysy lisää myynnistämme!

Lämpötila-anturit

Uutiset

Lapp Automaatio Oy on tuonut langattomaan IoTKey® -mittaus- ja -etävalvontaratkaisuun nyt myös mahdollisuuden asennuksiin vaativissa teollisuusympäristöissä

Lue lisää

Perinteisten joululahjojen sijaan tuemme tänä vuonna suomalaista nuorisotyötä lahjoituksella Punaisen Ristin Nuorten Turvatalolle.

Tänä vuonna asiakaspalvelu ja myynti ovat suljettuina koko...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto