Suunnittelupalvelu

Voimme auttaa sinua suunnittelemalla, valmistamalla ja dokumentoimalla lämpötila-antureita. Olipa kyseessä yksi anturi tai täydellinen mittauskokonaisuus, osaamisemme ja käytännön kokemuksemme ovat käytettävissänne.

Voimalaitos sovellukset
Meillä on erityistä kokemusta lämpötilanmittaussovellusten suunnittelusta voimalaitoksille ja niiden kattiloille. Olemme toteuttaneet useita erilaisia mittaussovelluksia sooda-, leijupeti- ja arinakattiloille sekä jätteenpolttolaitoksiin.

Metallin käsittelyn sovellukset
Asiantuntemuksemme kattaa myös lämpötilanmittaukset erittäin vaativissa olosuhteissa ja metallinkäsittelyn eri vaiheissa. Olemme toteuttaneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa mittauksia, joissa on käytetty keramiikkaa sekä erilaisia suojataskujen pinnoitteita.

Kemianteollisuuden sovellukset

Erikoisuutemme on erittäin korroosionkestävät lämpötilan mittaukset kemianteollisuuden vaativiin olosuhteisiin. Meillä on vuosikymmenien kokemus monipistemittauksista erityyppisissä säiliöissä ja altaissa.

Olemme suunnitelleet myös erityisiä tuotteita, jotka soveltuvat saattolämmitysten lämpötilanmittaamiseen. Saattolämmitysanturimme on hyväksyttyjä MI-lämmityksen korkeisiin lämpötiloihin sekä äjähdysvaarallisiin tiloihin.

Koneenrakennuksen sovellukset
Asiakaskohtaiset, räätälöidyt lämpötila-anturit tehdään asiakkaiden erittelyiden mukaan ja ovat esimerkki osaamisestamme parhaimmillaan.

Mallinnus
Käytämme SolidWorks- ja AutoCAD-suunnitteluohjelmistoja. Niiden avulla voimme luoda mistä tahansa sovelluksesta 3D mallinnuksen. Lähetä meille vain tiedot mittaussovelluksestasi ja me autamme sinua mielellämme.


Uutiset

Päivitämme IT-järjestelmiämme viikolla 48 ja 49.

Päivitys alkaa torstaina 28.11 klo 16.00, ja päättyy tiistaina 3.12. klo 8.00.
Tänä aikana emme voi käsitellä tai toimittaa tilauksia, ja pystymme...

Lue lisää

Lapp Automaation uudet palvelunumerot 17.6.2019 alkaen

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto