Suunnittelupalvelu

Voimme auttaa sinua suunnittelemalla, valmistamalla ja dokumentoimalla lämpötila-antureita. Olipa kyseessä yksi anturi tai täydellinen mittauskokonaisuus, osaamisemme ja käytännön kokemuksemme ovat käytettävissänne.

Voimalaitossovellukset
Meillä on erityistä kokemusta lämpötilanmittaussovellusten suunnittelusta voimalaitoksille ja niiden kattiloille. Olemme toteuttaneet useita erilaisia mittaussovelluksia sooda-, leijupeti- ja arinakattiloille sekä jätteenpolttolaitoksiin.

Metallin käsittelyn sovellukset
Asiantuntemuksemme kattaa myös lämpötilanmittaukset erittäin vaativissa olosuhteissa ja metallinkäsittelyn eri vaiheissa. Olemme toteuttaneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa mittauksia, joissa on käytetty keramiikkaa sekä erilaisia suojataskujen pinnoitteita.

Kemianteollisuuden sovellukset
Erikoisuutemme on erittäin korroosionkestävät lämpötilan mittaukset kemianteollisuuden vaativiin olosuhteisiin. Meillä on vuosikymmenien kokemus monipistemittauksista erityyppisissä säiliöissä ja altaissa.
Olemme suunnitelleet myös erityisiä tuotteita, jotka soveltuvat saattolämmitysten lämpötilanmittaamiseen. Saattolämmitysanturimme on hyväksyttyjä MI-lämmityksen korkeisiin lämpötiloihin sekä äjähdysvaarallisiin tiloihin.

Koneenrakennuksen sovellukset
Asiakaskohtaiset, räätälöidyt lämpötila-anturit tehdään asiakkaiden erittelyiden mukaan ja ovat esimerkki osaamisestamme parhaimmillaan.

Erikoissovellukset
Valmistamme ATEX- ja IECEx-sertifioituja lämpötila-antureita räjähdysvaarallisiin tiloihin. Katso tarkemmin Teollisuuden alat -osiosta kohta Räjähdysvaaralliset tilat.
Muissa erikoissovelluksissa, kuten meritekniset, SIL-luokitellut, ydinenergiasovellukset jne., teemme yhteistyötä johtavien toimittajien kanssa. Toimittajavalinnat tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa.


Uutiset

Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen.

Tämän vuoksi pistämme ovet säppiin kesäperjantaisin tuntia aikaisemmin. 
Lapp Automaation myyntitoimistot Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu palvelevat
kesäperjantais...

Lue lisää

3.11.2021 alkaen Lapp Automaatio on ISO 14001 sertifioitu. Lue miten se vaikuttaa toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

- Vastuullisuus on luonnollinen osa liiketoimintaamme ja haluamme painottaa...

Lue lisää

Krister Karlsson on nimitetty Lapp Automaation toimitusjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi 1.10.2021 alkaen. Krister toimii LAPP konsernissa myös Pohjoismaisen Nordic Klusterin johtajana, sekä Ruotsin...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto