Miten tyypitän EPIC® SENSORS -lämpötila-anturin?

EPIC® SENSORS -lämpötila-anturien tyyppinimi on informatiivinen merkkirivi, joka muodostuu tarkan koodiavaimen avulla. Koodiavain on esitetty kunkin anturityypin 1...25 yhteydessä, katso haluamasi tyyppi kohdasta Tuotteet > Lämpötila-anturit.

Rakenna oma tuotetyyppi tuotevalintatyökalulla
Voit luoda sovellukseesi sopivan tuotteen tyyppikoodin askel askeleelta, valitsemalla yhden ominaisuuden kerrallaan ja syöttämällä mittatiedot työkalun tekstikenttiin. Tuloksena saat tuotekoodin, joka toimii myös linkkinä tuotesivulle. Voit lisätä tuotteen ja kappalemäärän tarjouspyyntökoriin ja pyytää tarjouksen luomastasi tuotetyypistä. Työkalun löydät kohdasta Tuotevalintatyökalu.

Vanhat tyypit
EPIC® SENSORS -lämpötila-anturien tuotenimikkeet lyhenivät informatiivisemmiksi 1.12.2008. Tyypitysmuutos lyhensi ja yhdenmukaisti tuotenimikkeitä, kuitenkin siten, että vanhat koodinumerot säilyivät. Järjestelmästämme löytyy lämpötila-anturi myös vanhalla tuotenimikkeellä vielä myöhemminkin, mutta tulemme vaihtamaan sen tilausvahvistuksessa aina uuteen. Uusi tyypitys on ollut käytössä 1.12.2008 alkaen.

Tarvitessasi apua vanhan anturityypin kääntämisessä uuden koodiavaimen mukaiseksi, ota yhteyttä omaan EPIC® SENSORS -myyjääsi, kiitos.

Yhteensopivat tuotteet

Uutiset

Lapp Automaatio Oy on tuonut langattomaan IoTKey® -mittaus- ja -etävalvontaratkaisuun nyt myös mahdollisuuden asennuksiin vaativissa teollisuusympäristöissä

Lue lisää

Perinteisten joululahjojen sijaan tuemme tänä vuonna suomalaista nuorisotyötä lahjoituksella Punaisen Ristin Nuorten Turvatalolle.

Tänä vuonna asiakaspalvelu ja myynti ovat suljettuina koko...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto