Tarkkaa lämpötilan mittausta vaativissa olosuhteissa lähes 30 vuoden kokemuksella

EPIC® SENSORS 

Lapp Automaatio tarjoaa uusinta lämpötila-anturien valmistustekniikkaa. Laajan vakiotuotevalikoiman lisäksi teemme yksilöityjä asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelun periaatteita ovat toimitusten nopeus ja laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle.

EPIC® SENSORS lämpötila-anturit valmistetaan tinkimättömällä ammattitaidolla prosessiteollisuuden ja koneenrakennuksen käyttöön. Lapp Automaatio on lämpötila-anturivalmistuksen uranuurtaja jo lähes 30 vuoden kokemuksella. Me käytimme ensimmäisenä Suomessa laserhitsausta anturivalmistusprosessissa ja toimme ATEX-hyväksytyt lämpötila-anturit markkinoille jo vuonna 2002.

Pitkä kokemuksemme alalta varmistaa tasaisen laadun ja hyvän palvelun asiakkaillemme. Oma tuotanto takaa lyhyet toimitusajat myös sovelluskohtaisille erikoisantureille, esimerkiksi räjähdysvaarallisen tilan ATEX- ja IECEx-hyväksytyt anturit kuuluvat valmistusohjelmaamme. Kaikki vaativat tarkkuushitsaukset tehdään laserhitsauslaitteilla tuotantotiloissamme Hyvinkäällä. Joustavuudessa, varmuudessa ja laadussa haastamme kenet tahansa, missä päin maailmaa tahansa.

Tunnustettua laatua

Laatujärjestelmämme on ISO 9001:2015 -sertifioitu ja anturituotantomme erikseen ATEX-laatusertifioitu ja IECEx-laatuarvioitu. Noudatamme myös ympäristönäkökulman toimintavaatimuksia koskevia lakeja ja määräyksiä ISO 14001:2015 -standardin mukaisesti. Sertifikaattikopiot voit ladata tästä:

DNV ISO9001:2015 johtamisjärjestelmäsertifikaatti 9001:2015
DNV ISO14001:2015 johtamisjärjestelmäsertifikaatti 14001:2015
ATEX Q
IECEx FI/EESF/QAR18.0004 laadunvalvontaraportti QAR

Lapp Automaatio Oy

Lapp Automaatio on osa perheomisteista LAPP-konsernia, joka on globaalisti tunnettu asiantuntijuudestaan ja laadukkaista kaapeli- ja liitäntäratkaisuistaan.

Me Lapp Automaatiossa teemme työtä yhdessä, mutkattomasti ja isolla intohimolla. Yhteinen tavoitteemme on jakaa vertaansa vailla oleva asiantuntijuutemme asiakkaille parhaan ratkaisun löytämiseksi. Valttimme on pienen yrityksen ketteryys, mutta suuren konsernin tuki ja sen tarjoamat mahdollisuudet.

Edustamamme koneenrakennuksen ja prosessiteollisuuden automaatio- ja sähkökomponentit ovat tarkoin valittuja alansa parhailta toimittajilta. Tuotteiden kriteereinä on aina tinkimätön laatu ja kustannustehokkuus.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaan Varistossa, aluetoimistot Turussa, Tampereella ja Oulussa sekä tuotanto ja varasto Hyvinkäällä. 

LAPP Group

LAPP Group on saksalainen perheomisteinen konserni, joka on maailman johtavia kaapeleiden, kaapelitarvikkeiden sekä -järjestelmien toimittajia. Yrityksen perusti Oskar Lapp vuonna 1959 ensimmäisenä tuotteenaan ÖLFLEX® – maailman ensimmäinen teollisesti tuotettu kaapeli. LAPP on ollut perheyritys perustamisestaan lähtien.

Saksan Stuttgartissa päämajaansa pitävä LAPP on johtava integroitujen ratkaisujen ja brändituotteiden tarjoaja kaapeli- ja liitosteknologian alalla. Yrityksen tuotevalikoima koostuu tulevaisuuden älykkäiden tehtaiden tarvitsemista perus- ja erittäin taipuisista kaapeleista, teollisuusliittimistä, kaapeleiden läpivientijärjestelmistä, mukautetuista järjestelmäratkaisuista, automaatiotekniikasta, robotiikkaratkaisuista ja näiden lisävarusteista. LAPP-yhtiön päämarkkina-alueet ovat teollisuuden koneet ja tehdassuunnittelu. Muita tärkeitä markkina-alueita ovat elintarviketeollisuus sekä energia- ja ajoneuvoteollisuus.

LAPP:n tuotevalikoimaan kuuluu ÖLFLEX®-tuotteiden lisäksi UNITRONIC®-, ETHERLINE®-, HITRONIC®-, SKINTOP®-, EPIC®-,
FLEXIMARK®- ja SILVYN® -tuotteita eri teollisuudenaloille ja markkinoille. Tuotevalikoimassa on yli 40 000 tuotetta, jotka valmistetaan pääasiassa yhtiön omissa tuotantolaitoksissa.

Alkuun

Uutiset

Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen.

Tämän vuoksi pistämme ovet säppiin kesäperjantaisin tuntia aikaisemmin. 
Lapp Automaation myyntitoimistot Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu palvelevat
kesäperjantais...

Lue lisää

3.11.2021 alkaen Lapp Automaatio on ISO 14001 sertifioitu. Lue miten se vaikuttaa toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

- Vastuullisuus on luonnollinen osa liiketoimintaamme ja haluamme painottaa...

Lue lisää

Krister Karlsson on nimitetty Lapp Automaation toimitusjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi 1.10.2021 alkaen. Krister toimii LAPP konsernissa myös Pohjoismaisen Nordic Klusterin johtajana, sekä Ruotsin...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto